ABONNEMENTEN

Zekerheid vooraf

In de beroepensfeer is werken op uurtarief lang de standaard geweest. Op zich is daar niets mis mee want je betaalt gewoon voor de gewerkte uren.

Toch zijn er steeds meer klanten die vooraf zekerheid willen hebben over de prijs. Dat begrijpen we en dat kan in veel gevallen ook. Maar dan wel alleen voor de zaken die we van tevoren redelijk goed kunnen begroten.

Abonnementen

ZZP'ers en kleine ondernemers, met periodiek terugkerende werkzaamheden van dezelfde grootte en samenstelling kunnen, in plaats van facturatie van werkelijke tijdsbesteding ook kiezen voor een abonnementsvorm.

All inclusive?

In de abonnementen zijn de aangegeven werkzaamheden begrepen.  Niet genoemde werkzaamheden worden op uurbasis gedeclareerd.

Voor de 'pakketuren' wordt dezelfde kwaliteit geleverd als bij afspraken op declaratiebasis.

Wanneer die werkzaamheden echter structureel uit de pas gaan lopen door oorzaken die niet aan ons te wijten zijn, zullen we in overleg met jou de afspraken in redelijkheid aanpassen.

DIENSTEN IN ABONNEMENT

Maandtarief excl. BTW

Boekhouding

BTW-aangiften

Jaarcijfers/geen toelichting

Aangifte inkomstenbelasting

Korte vragen en antwoorden

Digitaal aanleveren stukken

Eigen dashboard online

Tot 120 facturen per jaar

Jaarrapport/uitgebreid

Tot 240 facturen per jaar

Bespreking, 1 uur per jaar

Tot 360 facturen per jaar

Bespreking, 2 uur per jaar

Tot 480 facturen per jaar

Bespreking, 3 uur per jaar

Op papier aanleveren

Mijn kantoor app

Factureren & herinneren

*OP AANVRAAG

Bij ons is de klant echt koning. Geen keurslijf waar je in gedwongen wordt, maar optimale flexibiliteit. Ook bij abonnementen kunnen we tussenvormen creëren. Vooraf zekerheid in een vorm die 100% bij jou past tegen een eerlijke prijs en met behoud van alle opties.

**OPTIONEEL

Deze prachtige tools kunnen voor jou heel waardevol zijn en worden tegen de geldende prijzen aan ons in rekening gebracht en vervolgens aan jou doorberekend.

PRIJSVAST BUDGET

Vanaf € 99

op aanvraag*

op aanvraag*

op aanvraag*

op aanvraag*

op aanvraag*

op aanvraag*

op aanvraag*

optioneel**

optioneel**

optioneel**

PRIJSVAST BUDGET past goed bij jou, als het aantal facturen minder dan 120 per jaar is en je daarnaast kiest voor een pakket waarbij alleen de wettelijk verplichte zaken geregeld zijn.

Je wilt alleen op jouw afroep extra aandacht of advies.

Gewoon al het noodzakelijke geregeld tegen een zeer concurrerende rijs.

PRIJSVAST PLUS

Vanaf € 119

op aanvraag*

op aanvraag*

op aanvraag*

op aanvraag*

optioneel**

optioneel**

optioneel**

PRIJSVAST PLUS past goed bij jou, als het aantal facturen  minder dan 240 per jaar is en je het belangrijk vindt dat naast de wettelijke zaken nog extra waarde toegevoegd wordt betreffende aandacht en advies voor jouw onderneming.

PRIJSVAST COMFORT

Vanaf € 139

op aanvraag*

op aanvraag*

optioneel**

optioneel**

optioneel**

PRIJSVAST COMFORT past goed bij jou, als het aantal facturen minder is dan 360 per jaar is en je het belangrijk vindt dat feitelijk alles geregeld is en je daarnaast ook periodiek de behoefte hebt om met ons te sparren.

PRIJSVAST TOP

Vanaf € 159

optioneel**

optioneel**

optioneel**

PRIJSVAST TOP past goed bij jou, als het aantal facturen minder is dan 480 per jaar is en je het belangrijk vindt dat feitelijk alles geregeld is en je daarnaast ook periodiek de behoefte hebt om wat uitgebreider met ons te sparren.